Mesoterapiahoidot -20 %

Odotettu juhlakausi edessä, nyt on aika hoitaa ihoa! Neulaushoidot kosteuttavat, kirkastavat ja kiinteyttävät ihoa tehokkaasti. Mesoterapiassa ihoon pistetään pienin paikallisin pistoksin mesoterapia-aineita käsiteltäville hoitoalueille, ja siinä saadaan haluttu määrä vaikuttavaa ainetta kasvojen eri osiin. Hoidossa käytettävät aineet valitaan ihotyypin ja mahdollisen iho-ongelman mukaan. Hoidot sopivat kaikenikäisille.

Tarjoamme Pihlajalinna Stockmannilla mesoterapiahoitoja 31.12.2021 saakka -20 % normaalihinnoista.

Hinta määräytyy hoidettavan alueen ja hoitoaineiden mukaan, joka määritellään yksilöllisesti. Ennen hoitoa asiakkaalla on mahdollisuus käydä esteettisen hoitajan maksuttomassa konsultaatiossa, jossa pääsee keskustelemaan hoitovaihtoehdoista.

Normaalihinnat:

  • Kasvot 220-270 €
  • Kasvot ja kaula 300-368 €
  • Kasvot, kaula ja decolte alkaen 450-552 €

Hintoihin lisätään toimistomaksu 11,05 € ja kanta-maksu 1,60 € (tarjous ei koske toimisto- ja kanta-maksua)

Ajanvaraus

Hoidot toteuttaa Pihlajalinnan Stockmannin yksikössä sairaanhoitaja Riikka Maja-Heikkilä. Tule maksuttomaan konsultaatioon Pihlajalinna Stockmannille. Konsultaatiokäynnillä keskustelemme juuri sinulle sopivasta hoitovaihtoehdosta. Varaa aika tai puhelimitse numerosta 010 312 110. Voit myös varata ajan suoraan hoitoon ilman konsultaatiota. Tässä tapauksessa varaa 45 minuutin mittainen aika.


Tarjous on voimassa Pihlajalinna Stockmannilla 31.12.2021 asti. Ei voi yhdistää muihin etuihin.