21.10.2020 Influenssarokotus- ja koronavirustestausajat ovat varattavissa nyt myös verkosta

Pihlajalinnan hoitajapuhelin on ruuhkautunut, ja työterveysasiakkaamme voivat nyt varata ajan influenssarokotukseen tai koronavirustestiin verkkoajanvarauksestamme.

Hoitajapuhelimemme puhelumäärät ovat kasvaneet koronavirusepidemian aikana jopa 50 prosenttia. Iso osa vastaanottamistamme puheluista liittyy infektioihin ja koronavirustestiin hakeutumiseen.

Asiakkaillemme tämä näkyy pidentyneenä jonotusaikana puhelimessa. Pahoittelemme tilannetta ja teemme sen ratkaisemiseksi hartiavoimin töitä. Uutena palveluna tarjoamme teille nyt verkkoajanvarausmahdollisuuden, joka helpottaa työntekijöidenne asiointia.

Verkkoajanvaraus on mahdollista, mikäli työnantaja tarjoaa työntekijöilleen kyseiset työterveyspalvelut. Influenssarokotus- ja koronavirustestiajat ovat varattavissa verkossa, vaikka työnantajayritys ei olisi ottanut verkkoajanvarausta muilta osin käyttöön. Nämä palvelut eivät tarvitse erillistä hoidon tarpeen arviota, kun ne kuuluvat työterveyssopimukseen.

Ohje influenssarokotuksen tai koronavirustestin varaamiseen Pihlajalinnan verkkoajanvarauksessa

Ohje sopii jaettavaksi yrityksenne työntekijöille sähköisesti, tai sen voi tulostaa esimerkiksi työpaikan taukotiloihin.

Lisätietoa koronavirustestauksesta Pihlajalinnassa
Lisätietoa influenssarokotuksesta Pihlajalinnassa