Ensiapukurssit

Ensiavun perustaitojen ja valmiuden pitäisi olla jokaisella hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Työpaikkojen ensiapukoulutuksen tavoitteena on edistää ensiaputaitoa, ehkäistä tapaturmia sekä yleisesti lisätä työntekijöiden terveystietoutta. Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita. Koulutus tukee terveyden edistämisen lisäksi tapaturmariskien tunnistamista ja hallintaa.

Ovatko henkilöstönne ensiaputaidot ajan tasalla?

Järjestämme ensiapukursseja asiakasorganisaatioiden tarpeiden mukaan:

  • Ensiavun kertauskurssi (4 tuntia): 731,60 € + ALV
  • Hätäensiapu (8 tuntia): 900 € + ALV
  • Ensiavun peruskurssi EA1 (16 tuntia): 1 860 € + ALV

Ensiapukurssit ovat voimassa kolme vuotta. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Jos olette kiinnostuneita yrityskohtaisesta kurssista, otattehan yhteyttä yrityksellenne nimettyyn työterveyshoitajaan.

Avoimet kurssit

Järjestämme alueittain asiakkaillemme myös avoimia ensiapukursseja:

  • Ensiavun kertauskurssi (4 tuntia): 82,00 € + ALV
  • Hätäensiapu (8 tuntia): 110 € + ALV
  • Ensiavun peruskurssi EA1 (16 tuntia): 175 € + ALV

Hintaan lisätään Suomen Punaisen Ristin todistus- ja rekisteröitymismaksu 23 €/henkilö.

Ensiapukurssien hinnat sisältävät opetuksen, yksilöllisen ohjauksen ja harjoituksissa käytettävät materiaalit. Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 5 henkilöä.

Kurssisisältö ja kouluttaja (ETK) täyttävät Kelan edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden varmistamiseksi ensiapukoulutukset järjestetään koronatilanteesta johtuen erityisjärjestelyin.

Pihlajalinna järjestää myös verkko- ja webinaarikoulutuksia. Verkkokoulutuksen pohjalla on verkkokoulutusalusta, johon on rakennettu monipuolisesti erilaisia tehtäviä- ja sisältöjä (esimerkiksi monivalintatehtäviä, animaatioita ja videoita). Webinaarissa ensiapukoulutuksen voi suorittaa esimerkiksi kotoa käsin tai omalta työpisteeltä tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta käyttäen.

Lisätietoa saat omalta työterveyshoitajaltasi.