Mielen huoli -palvelu

Pihlajalinnan Mielen huoli -palvelu tarjoaa nopeaa ja laadukasta matalan kynnyksen apua jaksamisen ongelmiin, ahdistuneisuuteen, mielialaongelmiin sekä muihin toiminta- ja työkykyä mahdollisesti uhkaaviin tilanteisiin.

Mielen huoli -palveluun voi ottaa yhteyttä joko Pihlajalinna-terveyssovelluksessa tai puhelimitse, p. 010 312 023. Ammattiapua tarjotaan heti mieltä kuormittavien tilanteiden alkuvaiheessa ennen kuin tilanne pahenee tai kroonistuu.

Pihlajalinna-terveyssovelluksessa palvelu aloitetaan Mielen huoli -painikkeen kautta. Kahden esikysymyksen jälkeen asiakas pääsee keskustelemaan psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa Pihlajalinna-terveyssovelluksen chatissa, jossa on mahdollista ottaa myös videoyhteys. Psykiatrinen sairaanhoitaja tarjoaa mielenterveyden asiantuntijana akuuttia keskusteluapua, myös pienemmissä huolenaiheissa. Ensivaiheen tuki voi sisältää korkeintaan 1−3 psykiatrisen sairaanhoitajan etävastaanottokäyntiä.

Mielen huoli -palvelun sairaanhoitaja voi ohjata asiakkaan tarvittaessa jatkohoitoon.

Pihlajalinnan työterveyden asiakasyritys saa Mielen huoli -palvelun käyttöönsä ottamalla yhteyttä omaan työterveystiimiin tai asiakkuuspäällikköön.

icon mielen chat