Pohjanmaa

Pohjanmaalla on voimassa valtakunnalliset ja alueelliset edut 1.6.-30.9.2021

Alueellisten etujen lisäksi katso myös kaikkia kanta-asiakkaita koskevat edut.

Pohjanmaan alueelliset edut

Lapsen punkkirokotus 50 € (norm. 59,80 €)
Aikuisen punkkirokotus 53 € (norm. 62,60 €)

Hinnat sisältävät toimistomaksun.

Suojaudu puutiaisaivokuumetta vastaan. Täysi suoja edellyttää kolmen rokotuksen sarjaa. Voit aloittaa tai jatkaa rokotussarjaa meillä tai ottaa tehosterokotuksen.

Punkkirokotuksen saat näistä toimipisteistä: Seinäjoki, Vaasa ja Pietarsaari.

Punkki eli puutiainen levittää kahta eri tautia: borrelioosia ja puutiaisaivotulehdusta. Borrelia-bakteeria vastaan ei ole rokotetta, mutta TBE-viruksen aiheuttamaa puutiaisaivotulehdusta vastaan voi suojautua rokottautumalla. Perusrokotesarja koostuu kolmesta rokoteannoksesta, joista kaksi ensimmäistä annosta on hyvä ottaa ennen punkkikauden alkua. Reseptiä ei tarvita, ja rokotuksen saat kätevästi meiltä.

Ajanvaraus ja ohjeet

Voit varata ajan verkkoajanvarauksesta tai soittamalla asiakaspalveluumme, p. 010 312 010, jolloin varmistamme samalla, että kyseistä rokotetta on saatavilla haluamassasi toimipisteessä. Jos samalle rokotusvastaanotolle on tulossa useampi rokotettava, esim. perhe, varaa ajanvarauksesta vähintään 10 minuuttia henkilöä kohden.

Tarjous ovat voimassa 30.9.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Pihlajalinnan kanta-asiakkuus on maksuton. Kanta-asiakasetuja ei voi yhdistää muihin etuihin.

Pohjanmaan alueelliset edut ovat voimassa seuraavissa toimipisteissä:
Pietarsaari
Seinäjoki
Vaasa


Pohjanmaalla palvelemme sinua seuraavilla paikkakunnilla:

Alavus
Kuortane
Laihia
Pietarsaari
Pännäinen
Seinäjoki
Töysä
Vaasa