Punkkirokotus, lapsi 50 €, aikuinen 53 €

Suojaudu puutiaisaivokuumetta vastaan. Täysi suoja edellyttää kolmen rokotuksen sarjaa. Voit aloittaa tai jatkaa rokotussarjaa meillä tai ottaa tehosterokotuksen.

Lapsen rokotus 50 € (norm. 56,80 €)
Aikuisen rokotus 53 € (norm. 58,60 €)
Hinnat sisältävät toimistomaksun.

Varaa aika tästä

Punkki eli puutiainen levittää kahta eri tautia: borrelioosia ja puutiaisaivotulehdusta. Borrelia-bakteeria vastaan ei ole rokotetta, mutta TBE-viruksen aiheuttamaa puutiaisaivotulehdusta vastaan voi suojautua rokottautumalla. Perusrokotesarja koostuu kolmesta rokoteannoksesta, joista kaksi ensimmäistä annosta on hyvä ottaa ennen punkkikauden alkua. Reseptiä ei tarvita, ja rokotuksen saat kätevästi meiltä.

Ajanvaraus

Varaa aika verkkoajanvarauksesta tai soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 312 010. Jos rokotusvastaanotolle on tulossa useampi rokotettava, esim. perhe, varaa ajanvarauksesta vähintään 10 minuuttia henkilöä kohden.

Punkkirokotus saatavissa Uudenmaan alueella näistä toimipisteistä: Pihlajalinna Dextra, Tavastia, Sello ja Vantaa.

Punkkirokotuksen hinta

Rokotuksen hinta muodostuu hoitajan aikaperusteisesta vastaanottomaksusta, rokotusmaksusta, toimistomaksusta ja rokotehinnaston mukaisesta rokotteen hinnasta.


Tarjous on voimassa Pihlajalinnan toimipisteissä Uudellamaalla 30.9.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin.