Taittovirheleikkaus 1.090 €/silmä

Taittovirheen laserleikkaus eli eroon silmälaseista-leikkaus on helpottanut monen elämää.

Oletko miettinyt, miltä tuntuisi herätä aamulla niin, ettei ensimmäisenä tarvitsisi hakuilla yöpöydältä silmälaseja? Entä miltä tuntuisi harrastaa ja urheilla vapaasti ilman laseja tai piilolinssien kanssa räpeltämistä?

Ensin sinulla on mahdollisuus keskustella optikon kanssa toimenpiteestä, tai voit halutessasi varata suoraan ajan esitutkimukseen. Perusteellisessa esitutkimuksessa selvitetään, sopiiko laserleikkaus sinulle ja arvioidaan erilaisia leikkausvaihtoehtoja. Saatujen mittausten pohjalta silmälääkäri tekee lopullisen leikkaussuunnitelman. Leikkauspäivänä saavut Pihlajalinna Laser Tilkkaan noin tuntia ennen toimenpiteen alkua ja toimenpiteen jälkeen lepäät muutaman tunnin ennen kotiinlähtöä. Saat yksityiskohtaiset valmistautumisohjeet ja ohjeet jälkihoitoa varten.

Lue lisää laserleikkauksista.

Ajanvaraus

Tule keskustelemaan Pihlajalinna Laser Tilkan optikoiden kanssa omasta tilanteestasi ja haaveistasi päästä eroon silmälaseista. Varaa aika optikon esitutkimukseen verkosta tai puhelimitse numerosta 010 312 110


Tarjous on voimassa Pihlajalinna Laser Tilkassa 30.9.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin.