Hammastarkastus 55 € kela-korvauksen jälkeen

Pihlajalinna Hammasklinikoilla hammastarkastuksen tekee aina lääkäri yhdessä hoitajan kanssa. Tarkastuksessa tutkitaan hampaiden lisäksi suun limakalvot sekä hampaiston yleinen toimivuus ja kuluneisuus. Myös esteettiset näkökulmat huomioidaan.

Kun suun tilanne on kartoitettu, tehdään tarvittaessa hoitosuunnitelma ja kustannusarvio. Hoitoon pääsee nopeasti, olipa kyse pienemmästä toimenpiteestä tai koko suun saneerauksesta. Pihlajalinna Hammasklinikoilla pidetään myös huoli siitä, että asiakkaat saavat halutessaan kutsun seuraavaan tarkastukseen oikeaan aikaan.

*Hammastarkastus kanta-asiakashintaan kela-korvauksen jälkeen 55 €. Tarkastuksesta saa Kela-korvauksen joka toinen vuosi. Normaalihinta 75 €, normaalihinta Kela-korvauksen jälkeen 59,50 €. Hintaan sisältyy toimistomaksu ja tarkastuksen omavastuuosuus. Hintaan ei sisälly mahdollisia röntgenkuvia.

Ajanvaraus ja ohjeet

Varaa aika verkosta tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010.

Liity kanta-asiakkaaksi Oma Pihlajalinna -palvelussa.

Voit liittyä myös Pihlajalinna Terveyssovelluksen profiilitiedoissa. Kanta-asiakkuus on maksutonta, eikä edellytä ostoja Pihlajalinnasta.

Etu on voimassa 1.10.2021 - 31.1.2022 asiakkuusohjelmaan liittyneille, edun voi lunastaa yhden kerran etukauden aikana. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.