Silmän sisäinen piilolinssi

Silmän sisään asennettu piilolinssi voi mahdollistaa silmälaseista eroon pääsemisen silloinkun perinteistä silmien laserleikkausta ei voida tehdä. Esteenä laserleikkaukselle voi olla esimerkiksi liian voimakas taittovirhe tai sarveiskalvon rakenteen sopimattomuus. Silmän sisäisellä piilolinssileikkauksella voidaan korjata likitaitteisuutta -18,0 D:hen asti, kaukotaitteisuutta +10,0 D:hen asti ja hajataitteisuutta ± 6,0 D:hen asti. Leikkaus soveltuu 21 - 45-vuotiaille.

Normaalisti toimiva silmä heijastaa kuvan silmän takana olevalle verkkokalvolle. Silmän muoto vaikuttaa optimaalisen näöntarkkuuden saavuttamiseen. Poikkeavan muodon vuoksi ei näön tarkennuspiste kohdistu oikealla tavalla verkkokalvolle.

Likitaitteinen silmä sen sijaan tarkentaa kuvan silmässä verkkokalvon eteen, koska silmän muoto on liian pitkä optimaaliseen näkemiseen. Kaukotaitteinen silmä puolestaa muodostaa kuvan verkkokalvon taakse, koska silmä on liian lyhyt optimaaliseen näkemiseen.

Sen sijaan että taittovirhettä korjataan silmälasien ja piilolasien avulla, näöntarkkuutta voidaan korjata näkymättömästi silmän sisällä. Linssi asennetaan silmän sisälle värikalvon taakse ja silmän oman linssin eteen. Esimerkiksi liian ohut sarveiskalvo ei ole esteenä toimenpiteelle. Linssi voidaan tarvittaessa poistaa tai vaihtaa myöhemmin.

Pihlajalinna Laser Tilkassa käytetään laadukasta Visian ICL-linssiä. Linssi on valmistettu pehmeästä ja kevyestä bioyhteensopivasta kollameerista, joka ei aiheuta kudosreaktioita silmälle.

Hinnasto

Varaa aika puhelimitse Pihlajalinna Laser Tilkkaan numerosta 010 312 110.