Bonussopimus seuroille

Pihlajalinnan bonussopimus on varainhankintaa urheiluseuralle, johon kaikkien seuran jäsenten ja perheenjäsenten on helppo osallistua keskittämällä ostoja Pihlajalinnaan.

Sopimuksen tehneiden seurojen jäsenien ja perheenjäsenien kaikki ostot Pihlajalinnasta kerryttävät seuralle takaisin maksettavaa bonusta. Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa, pois lukien käynnit hammasklinikoilla. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta.

Sopimus tehdään Pihlajalinnan ja seuran välille. Sopimuksen tekeminen on seuralle maksutonta ja nopeaa. Bonussopimus voidaan tehdä kaiken kokoisten seurojen kanssa lajista ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Sopimukseen määritellään kiinteä prosentti, jonka verran seuralle palautetaan ostoista. Bonukset maksetaan kerran vuodessa.

Kun sopimus on tehty, voivat seuraan kuuluvat ja heidän perheenjäsenensä tunnistautua Pihlajalinnan asiakkuusohjelmassa seuran jäseniksi. Yksi henkilö voi kerryttää bonuksia yhdelle seuralle. Sopimuksen myötä seura saa samalla käyttöönsä Pihlajalinnan urheiluklinikan palveluvalikoiman ja urheiluklinikan ajanvarausnumeron. Jäsenet saavat itselleen monipuoliset Pihlajalinnan kanta-asiakkaiden edut.

Henkilö- tai potilastietoja tai muita tietoja ostoista ei luovuteta eteenpäin urheiluseuralle tai yhdistykselle. Seuralle tai yhdistykselle ilmoitetaan ainoastaan kaikkien bonusohjelmaan liittyneiden henkilöiden yhteensä keräämä bonuksen määrä. Pihlajalinna-konsernin tietosuoja- ja tietoturvapolitiikasta voit lukea lisää täältä.

Kun bonussopimus seurasi kanssa on tehty ja seura rekisteröity

  1. Rekisteröidy Oma Pihlajalinnaan ja liity Pihlajalinnan kanta-asiakkaaksi maksutta. Vahvan tunnistautumisen vuoksi tarvitset pankkitunnukset rekisteröityessäsi.
  2. Kanta-asiakkaaksi rekisteröityneenä valitse omasta profiilistasi kohta tietosuoja.
  3. Lue tietosuojaseloste tietosuoja välilehdellä, hyväksy ehdot.
  4. Valitse oma seurasi valikosta.
  5. Voit samalla liittää mukaan perheessäsi asuvat alaikäiset lapset. Bonusta kertyy jokaisen tukijaksi liitetyn lääkärikäynneistä.
  6. Valinta on heti voimassa ja bonuskertymä alkaa välittömästi.

Katso ohjevideo liittymisestä.

Kiinnostuitko?
Kysy lisää

myyntipäällikkö Juha Allinniemi
0400 590 055
juha.allinniemi@pihlajalinna.fi