Asukkaidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää – Seuraamme valtakunnallisia linjauksia koronavirukseen liittyen

Koronavirustartuntojen määrä Suomessa on lisääntynyt. Erityinen riski sairastua taudin vakavimpiin muotoihin on ikääntyneillä, joiden vastustuskyky on muista sairauksista johtuen alentunut. Kaikkien asukkaidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Asumispalveluyksiköissämme kiinnitetään erityistä huomiota sekä työntekijöiden että vierailijoiden ohjeistuksiin.

Pihlajalinnan asumispalveluyksiköissä vierailijoita pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan. Vierailuja tulee välttää kokonaan, mikäli henkilö on palannut ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai mikäli henkilön lähipiirissä epäillään koronavirustartuntaa. Asumispalveluyksikköön ei tule mennä vierailemaan sairaana, ei edes silloin, kun flunssan oireet olisivat lieviä. Mikäli vierailukäytäntöihin liittyen ilmenee kysyttävää, pyydämme vierailijoita olemaan suoraan yhteydessä asumispalveluyksiköihin.

Koronavirustapauksia epäiltäessä Pihlajalinnassa noudatetaan THL:n suosituksia. Olemme keränneet tärkeää tietoa infektiolta suojautumiseen ja koronaviruksen leviämiseen ehkäisyyn liittyen sekä toimintaohjeet koronaviruksen varalle tänne.

Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat tarkkaan laadittuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Pihlajalinna seuraa tilannetta jatkuvasti, ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen muuttuessa. Työntekijöitä tiedotetaan asiasta aktiivisesti.

Pihlajalinna seuraa koronavirukseen liittyviä valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia, joita antavat Suomen hallitus, ministeriöt ja THL.