23.1.2017 Minna Elomaa Pihlajalinnan lääkärikeskusten johtoon

Minna Elomaa on Pihlajalinna-konsernin Dextra-lääkärikeskusten uusi liiketoimintajohtaja. Elomaa tulee Pihlajalinnaan Diacorista, jossa hän toimi viimeksi liiketoiminta- ja varatoimitusjohtajana. Hänen vastuullaan olivat muun muassa yksityisasiakasliiketoiminta, lääkäriasemat ja sairaala. Elomaa aloittaa Pihlajalinnassa 1.8.2017.

”Olen erittäin iloinen siitä, että saamme Minnan Pihlajalinnaan. Hän on rautainen ammattilainen, jolla on vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja asiakkaiden palvelemisesta. Sote-uudistuksessa tapahtuu mielenkiintoinen valtasiirtymä, kun potilaista tulee asiakkaita. Minna on selvästi oivaltanut tämän muutoksen”, sanoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Aarne Aktan. ”Uskon, että Minna sopii erinomaisesti joukkoomme ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi.”

”On hienoa päästä Pihlajalinnan ammattitaitoiseen tiimiin rakentamaan Pihlajalinnan lääkäriasemista entistä vahvempaa verkostoa. Pihlajalinna on ollut edelläkävijänä monessa alan uudistuksessa. Halua ja kykyä uudistua tarvitaan etenkin seuraavien vuosien aikana, kun sote-uudistus ja digitaalisuus muokkaavat terveyspalvelusektoria. Tässä murroksessa haluan olla mukana ja pitää asiakkaat uudistuksen keskiössä”, sanoo Minna Elomaa.

Elomaa työskenteli Diacorissa vuodesta 2013. Sitä ennen hän toimi 17 vuotta vakuutus- ja finanssialalla Tapiolassa ja Lähi-Tapiolassa. Elomaa toimi erilaisissa johtotehtävissä mm. pankki-, säästö- ja sijottajapalveluiden myynti- ja markkinointijohtajana, Henki-Tapiolan yritysliiketoiminnan yksikönjohtajana ja liiketoimintajohtajana yritysasiakasliiketoiminnassa. Elomaa on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Dextra-lääkärikeskusten vt. liiketoimintajohtajana jatkaa heinäkuun loppuun asti Pihlajalinnan sairaalatoiminnan liiketoimintajohtaja Ville Remes.

Lisätietoja:
Aarne Aktan, toimitusjohtaja, 040 342 4440
Minna Elomaa, liiketoimintajohtaja 1.8.2017 alkaen, 040 747 1786
Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, 040 743 2177, siri.markula@pihlajalinna.fi