Ikipihlaja Maria

Ikipihlaja Maria Hämeenlinnassa tarjoaa tasokasta ja ammattitaitoista ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille asiakkaille. Haluamme parantaa asukkaidemme toimintakykyä, tuoda heidän elämäänsä iloa ja mahdollistaa heille aktiivinen, mielekäs ja turvattu elämä viihtyisässä ympäristössä.

Työotteessa ja päivärytmissä painotamme asiakaslähtöisyyttä ja asukkaidemme itsemääräämisoikeutta. Mariassa asukkaat osallistuvat kotiaskareisiin jaksamisensa mukaan. Päiviin kuuluu myös muuta ohjelmaa: laulamista, voimistelua ja muistelemista, juhlapyhien viettoa ja merkkipäivien huomioimista.

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusepidemian aikana

Pihlajalinna seuraa koronavirukseen liittyviä valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia, joita antavat Suomen hallitus, ministeriöt, THL ja sairaanhoitopiirit. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat tarkkaan laadittuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Hoivakotiemme asukkaiden psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä elämänlaadun turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sallimme vierailut valtioneuvoston linjauksen mukaisesti hoivakodeissamme turvallisessa tapaamisympäristössä, suojain- ja suojaetäisyysohjeita noudattaen. Noudatathan saapuessasi henkilökuntamme ohjeita.

Yhteystiedot

Tuikontie 10, 14300 Renko

Palvelupäällikkö Päivi Järvensivu
p. 050 451 5210
paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi

Palveluvastaava Minttu Liikanen
p. 040 350 3023
minttu.liikanen@pihlajalinna.fi

Vastaava sairaanhoitaja Sirpa Leppänen
p. 040 621 0964
sirpa.leppanen@pihlajalinna.fi

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero
040 716 2112

Sijainti

Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Tuikontie 10

14300Renko

Reittiohje