Linnan Klinikan Lopen-toimipiste on nyt Pihlajalinna Loppi. Tutut asiantuntijat palvelevat sinua jatkossakin: palveluihimme kuuluvat yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot, työterveys ja laboratoriopalvelut.

Kuvantamistutkimukset tehdään Pihlajalinna Hämeenlinnan toimipisteessä ja magneettitutkimukset osoitteessa Vanajantie 10 A, Hämeenlinna.

Ajankohtaista

Katso Hämeen alueen ajankohtaiset uutiset ja edut.

Maksusitoumus

Pihlajalinna ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä aloittavat maanantaina 13.5.2019 yhteistyön Lopen lääkäripalveluiden osalta.

Pihlajalinna Loppi tuottaa jatkossa maksusitoumuksella lääkäripalveluita Lopen kuntalaisille. Palveluihin kuuluvat yleislääkärin vastaanotto, tarvittavat laboratoriotutkimukset sekä raajojen ja keuhkojen röntgenkuvat. Maksusitoumukseen kuuluu myös mahdollinen soittoaika, jossa kerrotaan tutkimusten tulokset.

Loppilaiset ovat jatkossakin ensin yhteydessä omaan terveysasemaansa. Terveysaseman sairaanhoitaja tekee hoidon tarpeen arvioinnin joko puhelimitse tai paikan päällä ja antaa kuntalaiselle tarvittaessa maksusitoumuksen. Maksusitoumus ei ole fyysinen dokumentti vaan merkintä potilastiedoissa.

Maksusitoumuksen saatuaan asiakas varaa puhelimitse ajan Pihlajalinnan Lopen toimipisteeseen (p. 010 312 010). Kuntayhtymä laskuttaa kuntalaiselta asiakasmaksun oman terveyskeskushinnastonsa mukaisesti. Pihlajalinnalta ei tule asiakkaalle erillistä laskua käynnistä. Maksusitoumuksella hoidetun käynnin jälkeen asiakkuus jatkuu normaalisti omalla terveysasemalla.

Lääkärin vastaanottopalvelut ja laboratoriopalvelut ovat saatavilla Pihlajalinnan Lopen toimipisteessä osoitteessa Viertotie 2. Kuvantamistutkimukset tehdään Pihlajalinnan Hämeenlinnan toimipisteessä, osoitteessa Raatihuoneenkatu 10 (2. krs).

Maksusitoumuksen voi saada silloin, kun kyseessä on akuutti yksittäinen vaiva, joka todennäköisesti saadaan hoidettua yhden vastaanottokäynnin aikana. Pitkäaikaissairaudet ja niiden kontrollit hoidetaan jatkossakin omalla terveysasemalla. Päivystyksellistä hoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan entiseen tapaan kiireellisen hoidon yksikkö Pulssi 77:ssä.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Loppi

Viertotie 2

12700 Loppi

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä