Asumispalveluyksikön erikoisohjaaja, Pihlajalinna Erityisasumispalvelut Oy, Uniikki Hämeenlinna

Haemme erikoisohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Erityisasumispalvelut Oy:n Uniikki Hämeenlinnaan.

Oletko kehitysvamma-alan osaaja, jonka intohimona on työyhteisön tukeminen?
Uniikki Hämeenlinna tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille autismikirjon henkilöille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn haasteita. Keskeinen osa työtäsi on tukea lähityötä ja toimia ohjaustyössä esimerkkinä. Olet myös Uniikin asiantuntijatiimin jäsen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä organisoida omaa työtä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisia taitoja. Sopiva koulutustausta on lähihoitajakoulutus täydennettynä erikoisammattitutkinnolla tai sosionomin tai sairaanhoitajan koulutus.

Erikoisohjaajalla on tietyn erikoisalan osaaminen, jota hän käyttää työskentelyssään asiakkaiden kanssa ja työntekijöiden tukena. Erikoisosaaminen voi liittyä esimerkiksi autismiin tai vaihtoehtoisten kommunikaationmenetelmien osaamiseen. Erikoisohjaaja tuottaa aiheeseen liittyvää esittely- ja koulutusmateriaalia sekä asiakaskohtaisia ohjeita ja menetelmiä. Erikoisohjaaja voi toimia myös kouluttajana Erityisasumispalveluiden yksiköissä sekä tarvittaessa myös ulkopuolella.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Jos kiinnostuit tästä mielenkiintoisesta tehtävästä, niin ota rohkeasti yhteyttä! Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.