Asumispalveluyksikön ohjaaja yötyöhön, Pihlajalinna Erityisasumispalvelut Oy, Uniikki Hämeenlinna

Haemme asumispalveluyksikön ohjaajaa yötyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen yksikköön Hämeenlinnaan.

Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Mahtavaa, meillä on töitä juuri sinulle!

Ryhmäkotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on esimerkiksi mielenterveysongelmia tai autismikirjon oireyhtymä.

Työtä voit tulla tekemään lähihoitajan koulutuksella. Voit olla alan kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti. Vaikka et olisi aiemmin työskennellyt autististen tai kehitysvammaisten parissa, voit olla juuri sopiva työntekijä meille. Tärkeää on, että olet sinut itsesi kanssa, utelias ja ennakkoluuloton. Meillä pääset kohtaamaan asiakkaat aidosti ja työtä tehdään yhdessä, asiakkaiden tahdissa. Asukkaamme eivät ainoastaan asu Uniikissa, vaan he myös viettävät päivänsä kanssamme. Saat takuulla tehdä monenlaisia asioita asukkaidemme kanssa. Pääset myös avustamaan heitä kaikessa mahdollisessa lääkehoidosta kodinhoitoon ja pukemisesta kaupassakäyntiin.

Olemme ennakkoluulottomia ja suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Huumori on meille tärkeää, ja saamme naurusta valtavasti lisäenergiaa. Toivoisimme, että myös sinä suhtautuisit työhösi tosissasi, muttet liian vakavasti. Vaikka työ on vaativaa, se todella palkitsee. Jokainen asukkaan edistysaskel, olipa se miten pieni tahansa, on meille tärkeä. Arvostamme suuresti sitä, jos pystyt pohtimaan ja kehittämään omaa toimintaasi joka päivä, sillä tässä työssä kukaan ei ole koskaan valmis.

Meillä on jatkuvaa sisäistä koulutusta liittyen kehitysvammaisuuteen ja autisminkirjoon. Haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut kuten laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassin liikunta- ja kulttuuriedun.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.