Asumisyksikö sairaanhoitaja, Pihlajalinna Erityisasumispalvelut Oy, Uniikki Riihimäki

Asumisyksikön sairaanhoitaja, Uniikki Riihimäki

Hei sinä kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja. Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen?

Tarjoamme sinulle vakituisen, toistaiseksi voimassa olevan työn, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja tehdä yhdessä – asiakkaan tahdissa. Työtäsi tukee osaava tiimi ja kanssasi työskentelevä työpari. Meillä panostetaan työssä jaksamiseen ja viihtymiseen. Toimit asiantuntijana yksikkömme moniammatillisessa tiimissä ja vastuullasi on toimia yhteyshenkilönä asukkaiden terveydenhuollon asioissa tukien lähityötä.

Olethan koulutukseltasi sairaanhoitaja, AMK.

Työpaikkasi on uudessa ryhmäkodissa Riihimäen keskustan tuntumassa. Uniikissa tarjoamme tehostettua palveluasumista henkilöille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autismikirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Panostamme esimiestyöhön ja työssä vaikuttamisen mahdollisuuksiin. Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen työhösi. Meillä on jatkuva sisäinen koulutus liittyen kehitysvammaisuuteen ja autisminkirjoon. Palkkaus Sostes G23 mukainen + tehtäväkohtainen lisä.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kiinnostuessasi täytäthän hakukaavakkeen pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.