Asumisyksikön ohjaaja, määräaikainen, Hämeenlinna

Hei sinä kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä kiinnostunut lähihoitaja!

Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Haemme nyt Hämeenlinnan Uniikkiin ohjaajaa sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 asti. Tarjoamme työn, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja tehdä yhdessä - asiakkaan tahdissa. Työtäsi tukee osaava tiimi ja suurimman osan työajastasi sinulla on työpari.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi. Meillä on jatkuva sisäinen koulutus liittyen kehitysvammaisuuteen ja autisminkirjoon. Lisäksi meillä voi työn ohessa opiskella kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon. Käytössäsi on Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Uniikki Hämeenlinna on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2018. Uniikki on tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tiina Lumme, p. 050-4513097 ja
Päivi Vuorinen, p. 0445217501

Hakuaikaa tehtävässä 31.7.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.