Asumisyksikön ohjaajia (5 paikkaa), Pihlajalinna Erityisasumispalvelut Oy, Uniikki Riihimäki

Oletko uteliaasti ympäröivään maailmaan suhtautuva, kehitysvammaisuudesta ja autismista kiinnostunut lähihoitaja? Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Mahtavaa, meillä on töitä juuri sinulle!

Etsimme ohjaajia Riihimäelle. Ryhmäkotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista johtuvia vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita.

Työtä voit tulla tekemään lähihoitajan koulutuksella. Voit olla alan kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti. Vaikka et olisi aiemmin työskennellyt autististen tai kehitysvammaisten parissa, voit olla juuri sopiva työntekijä meille. Tärkeää on, että olet sinut itsesi kanssa, utelias ja ennakkoluuloton. Meillä pääset kohtaamaan asiakkaat aidosti ja työtä tehdään yhdessä, asiakkaiden tahdissa. Asukkaamme eivät ainoastaan asu Uniikissa, vaan he myös viettävät päivänsä kanssamme. Saat takuulla tehdä monenlaisia asioita asukkaidemme kanssa. Pääset myös avustamaan heitä kaikessa mahdollisessa lääkehoidosta kodinhoitoon ja pukemisesta kaupassakäyntiin.

Olemme ennakkoluulottomia ja suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Huumori on meille tärkeää, ja saamme naurusta valtavasti lisäenergiaa. Toivoisimme, että myös sinä suhtautuisit työhösi tosissasi, muttet liian vakavasti. Vaikka työ on vaativaa, se todella palkitsee. Jokainen asukkaan edistysaskel, olipa se miten pieni tahansa, on meille tärkeä. Arvostamme suuresti sitä, jos pystyt pohtimaan ja kehittämään omaa toimintaasi joka päivä, sillä tässä työssä kukaan ei ole koskaan valmis.

Meillä pääset niin sisäisiin kuin ulkoisiin koulutuksiin, saat kilpailukykyisen palkan, ja pääset oikeasti vaikuttamaan uuden yksikön työkulttuuriin sekä toimintatapoihin. Kirsikkana kakun päällä saat hyvät henkilöstöedut kuten laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassi- kulttuuri- ja liikuntaedun.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.