Hoitajia keikkatyöhön, Hämeenlinna

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia hoitajia äkillisiin, lyhyisiin sijaisuuksiin Ikipihlaja Mariaan Hämeenlinnaan .

Voit olla koulutukseltasi lähihoitaja tai sairaanhoitaja, myös alan opiskelijat huomioidaan.
Edellytämme hygieniapassia ja LOVe-koulutusta sekä tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa.
Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan ehdottomasti tärkeintä on se, että viihdyt ihmisten parissa ja kohtaat ihmiset sydämellisesti. Sinulla on rento ja lämmin työote, jossa korostuu ikääntyneen asiakkaan kunnioitus.

Millaisia työkavereita saan? Entä millaisia asukkaat ovat?
Työyhteisöömme kuuluu 2 sairaanhoitajaa, lähihoitajia, siistijä sekä keittiötyöntekijä. Työkaverit ovat ihania ja kannustavia. Työskentelemme itseohjautuvasti, mutta tuemme aina toisiamme. Työyhteisössämme on rento tekemisen meininki!

Ikipihlaja Mariassa asustaa 13 ikääntynyttä rouvaa ja herraa. Meille on sydämen asia, että saamme tarjota asukkaillemme viihtyisän, turvallisen ja lämminhenkisen kodin. Jokaista täällä asuvaa kohdellaan aina arvostavasti, ja hän saa yksilöllistä, laadukasta hoivaa. Toivottavasti nämä asiat ovat tärkeitä myös sinulle.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.