Lähihoitaja, Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 8.2.-30.5.2021 asti Ikipihlaja Mariaan, Hämeenlinnaan.

Ikipihlaja Mariassa tarjoamme tehostettua palveluasumista muistisairaille ikääntyneille henkilöille pienessä 13 asukkaan yksikössä.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa.
Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, mutta se ei ole edellytys valinnalle.

Toivomme sinun olevan työhön tarttuva ja vanhuutta arvostava lempeä hoitaja, joka on vailla mukavia työkavereita ja innostavaa työyhteisöä. Työyhteisössämme on rento tekemisen meininki! Työpaikkamme on savuton.Työ on pääosin yötyötä ja työn on mahdollista jatkua kesän loma-ajan yli.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluvastaava Minttu Liikanen minttu.liikanen@pihlajalinna.fi, 040 350 3023.

Hakuaikaa tehtävässä 17.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.