Lähihoitaja, Pihlajalinna Terveys Oy, Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Haemme hoitotyön ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Mariaan, Renkoon.

Ikipihlaja Maria tarjoaa tehostettua palveluasumista 13 ikääntyneelle. Työyhteisömme koostuu 2 sairaanhoitajasta, lähihoitajista, keittiötyöntekijästä ja siistijästä.

Tule meille työkaveriksi energiseen, iloiseen ja hyvähenkiseen tiimiin, missä autamme ja kannustamme toisiamme. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. Asukkaamme saavat ympärivuorokautista hoivaa, joten teemme työtä kolmessa vuorossa.

Toivomme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, positiivista asennetta ja hyviä joukkuepelaajan taitoja.
Tehtävä edellyttää LoVe-lääkelupaa, jonka voit suorittaa myös meillä, sekä myös hygieniapassia. Eduksi katsotaan myös Ea-koulutus.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen merkityksellisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.
Tervetuloa energiseen työyhteisöömme!

Käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio, mistä lisätietoja antaa Sirpa Leppänen.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.