Lähihoitaja tai sairaanhoitaja opintovapaan sijaisuuteen, Hämeenlinna

Haemme lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Mariaan Hämeenlinnaan.

Tulet osaksi viihtyisää työyhteisöä, johon kuulu kaksi sairaanhoitajaa, lähihoitajia, siistijä sekä keittiötyöntekijä. Yhdessä huolehdimme 13 asukkaan terveydestä ja hyvinvoinnista. Meistä olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, mutta kokemustakin enemmän toivomme sinun olevan vanhuutta arvostava lempeä hoitaja, joka on vailla mukavia työkavereita ja innostavaa työilmapiiriä. Meillä pärjäät työhön tarttuvalla, rennolla ja yhteistyökykyisellä asenteella.

Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota sinulle lähihoitajan oppisopimuspaikan, mikäli opinnoistasi on suoritettu 2/3. Työtehtävä edellyttää LOVe-lääkelupaa, jonka voit suorittaa myös meillä.

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja henkilöstöetuina tarjoamme, mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Me pihlajalinnalaiset olemme myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.