Lähihoitajia, Hämeenlinna

Haemme lähihoitajia keikkaluonteisiin sijaisuuksiin Linnan Klinikalle, Lääkärikeskuksiin Hämeenlinnaan ja Lopelle

Työ sisältää asiakaspalvelutehtäviä Pihlajalinna Hämeenlinnan ja Lopen lääkärikeskuksissa. Työtehtäviin saattaa sisältyä myös koronaan liittyvää työtä eli mahdollisesti näytteenottoa tai infektiopoliklinikalla työskentelyä. Katsomme eduksi mahdollisuuden työskennellä molemmissa toimipisteissä.

Edellytämme työntekijöiltämme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asiakaslähtöistä asennetta. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntalain mukaisen rokotesuojauksen voimassaolo.

Saat hyvän perehdytyksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Satu Saarinen, p. 040 450 6254, satu.saarinen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Marika Vihervaara, p. 050 373 6112, marika.vihervaara@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 17.1.2021 asti, linkki hakulomakkeelle.