Määräaikainen lähihoitaja tai sairaanhoitaja, Hämeenlinna

Haemme lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ikipihlaja Mariaan Hämeenlinnaan.

Työkaverimme jää opintovapaalle, joten voisitko sinä tuurata häntä? Oletko työhön tarttuva ja vanhuutta arvostava lempeä hoitaja, joka on vailla mukavia työkavereita ja innostavaa työyhteisöä? Tervetuloa meille töihin!

Sinä lähihoitaja tai sairaanhoitaja työskentelet meillä pienessä tehostetun palveluasumisen yksikössä. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaan, sillä käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu ja sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen työaikaan, niin halutessasi. Tehtävän hoitaminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai sairaanhoitaja), LOVe-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa. Voit suorittaa ne myös työsuhteesi alussa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.3.2022. Työn on mahdollista jatkua kesän 2022 yli.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan ehdottomasti tärkeintä on se, että viihdyt ihmisten parissa ja kohtaat ihmiset sydämellisesti. Sinulla on rento ja lämmin työote, jossa korostuu ikääntyneen asiakkaan kunnioitus.

Millaisia työkavereita saan? Entä millaisia asukkaat ovat?
Työyhteisöömme kuuluu 2 sairaanhoitajaa, lähihoitajia, siistijä sekä keittiötyöntekijä. Työkaverit ovat ihania ja kannustavia. Työskentelemme itseohjautuvasti, mutta tuemme aina toisiamme. Työyhteisössämme on rento tekemisen meininki!

Ikipihlaja Mariassa asustaa 13 ikääntynyttä rouvaa ja herraa. Meille on sydämen asia, että saamme tarjota asukkaillemme viihtyisän, turvallisen ja lämminhenkisen kodin. Jokaista täällä asuvaa kohdellaan aina arvostavasti, ja hän saa yksilöllistä, laadukasta hoivaa. Toivottavasti nämä asiat ovat tärkeitä myös sinulle.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen.
  • Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla
  • Pihlajalinnassa on myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan hoitajana sekä edetä omaa urapolkua, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pihlajalinnassa jatkossakin.

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävistä antavat vastaava sairaanhoitaja Sirpa Leppänen p. 040 621 0964 ja palveluvastaava Minttu Liikanen p. 040 350 3023.

Hakuaikaa tehtävässä 10.6.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.