Ohjaaja (yötyö), Hämeenlinna

Hei sinä kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä kiinnostunut lähihoitaja!

__Haemme nyt Hämeenlinnan Uniikkiin ohjaajaa pääsääntöisesti yötyöhön. __

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi. Meillä on jatkuva sisäinen koulutus liittyen kehitysvammaisuuteen ja autisminkirjoon. Lisäksi meillä voi työn ohessa opiskella kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon. Käytössäsi on Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Uniikki Hämeenlinna on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2018. Uniikki on tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Tiina Lumme 0504513097 ja toimitusjohtaja Miina Laru 046 9208761.

Hakuaikaa tehtävässä 14.2.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.