Ruokapalveluvastaava, Riihimäki

Hei sinä keittiöalan ammattilainen! Oletko koulutukseltasi kokki? Kiinnostaisiko itsenäinen työ “omassa” keittiössä Riihimäellä? Haemme keittiöalan ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpaikkasi on uudessa, vastavalmistuneessa kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden ryhmäkodissa Riihimäen keskustan tuntumassa. Tehtävänäsi on valmistaa arkisin lämpimät ruoat 14-16 asukkaalle 6 viikon kiertävän listan perusteella. Valmistat tai esivalmistelet myös viikonlopun ruoat. Suunnittelet ja toteutat myös retkien, tapahtumien, kokousten ja juhlapyhien tarjoilut. Vastaat siitä, että kiertävää listaa kehitetään asukkaiden mieltymysten ja erityistarpeiden mukaan terveellisyys ja vuodenajat sekä juhlapyhät huomioiden. Vastuullasi on lisäksi keittiön ja yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen.

Edellytämme kykyä työskennellä itsenäisesti ja asiakaspalveluhenkisesti. Toivomme, että sinulla on kokemusta kehitysvammaisten kohtaamisesta ja toivotat asukkaat tervetulleiksi auttelemaan silloin tällöin keittiötöissä.

Käytössäsi on Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Esa Keino, p. 040 528 7647.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, linkki hakulomakkeeseen.