Työterveyshoitaja, Linnan Klinikka Oy, Hämeenlinna

Haemme kokenutta työterveyshoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pihlajalinnaan Kanta-Hämeen alueelle, ensisijaisesti Tervakoskelle asiakasyrityksemme tiloihin.

Meillä on tarjolla erityinen ja mielenkiintoinen tehtävä. Suurimman osan työajastasi pääset keskittymään isomman asiakkuuden hoitoon ja työskentelemään lähellä asiakasta, asiakasyrityksen tiloissa. Teet tiivistä yhteistyötä työsuojelun ja henkilöstöhallinnon kanssa. Pääset hyödyntämään työterveyshuollollista osaamistasi monipuolisesti; erilaisiin altisteisiin liittyen, ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtäviisi sisältyy myös verinäytteiden ottoa. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää mutta voimme halutessasi keskustella myös osa-aikaisen työn mahdollisuudesta.

Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa aktiivista ja aloitteellista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella ja innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Ajokortti helpottaa satunnaista liikkumistasi asiakasyrityksiin ja toimipisteiden välillä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää terveydenhoitajan tutkintoa, työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutusta sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotesuojaa ja soveltuvuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi kattavan perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa vastaamaan osaamista ja kokemusta.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta-ja kulttuuripassiedun sekä tukea suun terveydenhuollon palveluihin.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.