Vastaava sairaanhoitaja, Hämeenlinna

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Ikipihlaja Mariaan.

Ikipihlaja Maria on Hämeenlinnan Rengossa, idyllisessä maalaismaisemassa sijaitseva, pieni 13-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on erikoistunut muistisairaiden hoitoon.

Työotteessa ja päivärytmissä painotamme asukaslähtöisyyttä ja asukkaidemme itsemääräämisoikeutta. Tavoitteenamme on tukea asukkaan toimintakykyä ja arjessa selviytymistä mahdollisimman pitkään.

Vastaava sairaanhoitaja vastaa yksikön sairaanhoidollisesta toiminnasta ja lääkehoidosta. Hän osallistuu osaltaan hallinnollisten tehtävien hoitamiseen ja henkilöstön johtamiseen. Työaika on 80% hoitotyötä ja 20% hallinnollista. Tehtävänkuvaan kuuluu yksikön sisäisen ja ulkoisen toiminnan kehittäminen sekä vastaaminen toiminnan taloudellisuudesta, tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta yksikön palveluvastaavan ohella. Vastaavan sairaanhoitajan työaika on sovittavissa.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain osoittamaa rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajalle. Työtehtävät edellyttävät LOVE-lääkehoitolupaa. Kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.