Geronomi, Jämsä

Haemme geronomia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän Terveyteen Seppolan kotihoitoon.

Kotihoidossa hoidamme pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita ja tuemme heidän kotona asumista. Geronomi toimii kotihoidossa vanhustyön asiantuntijana kehittäen kotihoidon tehtäviä yhdessä muun hoitohenkilökunnan kanssa. Geronomi palveluohjaa kotihoidon asiakkaita oikea-aikaisten palveluiden piiriin. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää myös iltavuoroja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää geronomin (AMK) tutkintoa sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien hoitotyöstä ja innostusta kuntouttavan työotteen toteuttamiseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.