Geronomi, Jämsän Terveys Oy, Jämsänkosken kotihoito, Jämsänkoski

Haemme geronomia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän Terveyteen, Jämsänkosken kotihoitoon .

Kotihoito hoitaa pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita heidän kodeissaan. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kotona asumista. Geronomi toimii kotihoidossa vanhustyön asiantuntijana ja edelleen kehittää kotihoidossa tehtävää työtä yhdessä muun hoitohenkilökunnan kanssa. Geronomi ohjaa kotihoidon asiakkaita oikea-aikaisten palveluiden piiriin. Työskentelet Jämsänkosken, Hallin sekä Länkipohjan kotihoidon alueella. Työ saattaa sisältää myös iltavuoroja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Geronomin (AMK) pätevyyttä . Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Jämsän Terveys on savuton työnantaja. Työn aloittamisajankohdasta on mahdollista neuvotella erikseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.