Lähihoitaja (2 paikkaa) varahenkilöyksikkö, Jämsä

Haemme kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Jämsän Terveys Oy:n vanhuspalveluiden varahenkilöyksikköön Jämsään.

Varahenkilöt sijaistavat yksiköissämme sekä lyhyempiä että pidempiä poissaoloja. Varahenkilöillä on nimetty kotiyksikkö, jossa he työskentelevät jos ei ole varausta muualle.Tule mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön! Lähihoitajan työ varahenkilöstössä on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osaamisesi mukaisesti eri yksiköissä, sekä pystyt laajentamaan nykyistä osaamistasi tavoitteidesi mukaisesti.Tehtävään sovit parhaiten, jos sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaavat opinnot suoritettuna. Huomioimme myös opiskelijat, joilla opinnot ovat loppusuoralla.

Tarjoamme

  • Monipuolisen työn, hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Terhi Tolppa-Virtanen
p.0405296422.

Hakuaikaa tehtävässä 5.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.