Lähihoitaja, 31.12.2021 asti, Linnakartanon palvelutalo, Jämsä

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti Jämsän Terveyteen, Linnakartanon palvelutaloon, Jämsänkoskelle.

Linnakartanon palvelutalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla ja on osa Linnakartanon kylää. Se tarjoaa ikäihmisille tehostettua palveluasumista. Yksikössä on 19 pitkäaikaisasukasta ja 13 lyhytaikaishoitopaikkaa. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta vastaaminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella asukaslähtöisen arjen ja elämän mahdollistamiseksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Lääkehoidon luvat tulisi olla suoritettuna tai ne suoritetaan perehdytyksen aikana yksikössä.

Työ on monipuolista ja jatkuvaa uuden oppimista. Saat hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marjut Kalaniemi, p. 040 725 2128, marjut.kalaniemi@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa tehtävässä 20.1.2021 asti, linkki hakulomakkeelle.