Lähihoitaja, Hallin palvelutalo, Jämsä

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikköön Hallin palvelutaloon Jämsään.

Oletko ikäihmisten hoidosta kiinnostunut ja ihmiset lämpimästi kohtaava lähihoitaja? Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisessa ja innostavassa työyhteisössä? Tervetuloa meille töihin!

Meillä Hallissa lähihoitajana työpäivääsi kuuluu esimerkiksi perushoidollisia tehtäviä, lääkkeiden jakamista, ruokailua ja ulkoilua asukkaiden kanssa. Monipuolinen viriketoiminta pitää meidät ja asukkaamme virkeinä, joten pääset takuulla hyödyntämään mielikuvitustasi. Viihtyisyydestä huolehdit hoitoympäristön pienellä siistimisellä sekä asukkaiden vaatehuollolla. Sinulla tulisi olla kuntouttava työote, ja mielestämme asukkaiden osallisuuden huomioiminen on erityisen tärkeää.
Meille on tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta, ja kohtaat ihmiset aina lämminhenkisesti ja arvostavasti. Odotamme lisäksi, että teet sujuvaa yhteistyötä, joustavuus on avain yhteiseen onnistumiseen.

Sinulla pitäisi olla lähihoitajan tutkinto sekä hygieniapassi. Työssäsi tarvitseman Love-lääkeluvan voit suorittaa työsuhteen alettua. Meistä olisi myös hienoa, jos sinulla olisi osaaminen laskimoverinäytteiden ottamiseen, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Hallissa sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät hyvässä porukassa. Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja henkilöstöetuna mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Pihlajalinnalaisena pääset lisäksi kohottamaan kuntoasi edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.