Lähihoitaja, Jämsä

Haemme lähihoitajaa Hallin kotihoitoon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Meillä tarvitaan itsenäistä ja kokenutta lähihoitajaosaajaa, joka hallitsee kokonaisuuksia. Arvostamme mm. saattohoidon tietotaitoa sekä moninaisia kliinisiä hoitotaitoja kuten katetrointia, haavahoitotaitoja, avanneosaamista ja verikokeiden ottotaitoa. Lääkehoidon osaamisen vaatimus on Love, Lop ja PKV suoritettuna ja näytöt annettava yksikkökohtaisesti. Viikonlopuissa ja illoissa työskennellään yksin. Myös halukkuutta yövuoroihin toivotaan.

Potilastietojärjestelmänä meillä on LifeCare, kotihoidossa on käytössä mobiilikirjaaminen. Kunnioitamme asukkaiden itsenäisyyttä ja yksilöllistä elämäntarinaa. Meillä on kuntouttava työote. Työsopimus on kolmivuorotyöhön. Ajomatkat ovat pitkiä, oman auton käyttö edellytys.

Jos vahvuutesi on perushoito-osaaminen, organisointikyky, pystyt itsenäiseen asiakaslähtöiseen työhön, sekä omaat taidon ja halun olla hyvä työkaveri tiimissä, olet juuri meille sopiva hoitaja.

Työnantajan tarjoamia etuisuuksia: esim: ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi -edut. Erilaisia hyvinvointihankkeita tukemaan työntekijää työssään. Laaja työterveyshuolto, valtakunnallinen sairaanhoitosopimus. Olemme työnantajalle tärkeitä ja siksi meidät on huomioitu myös kattavammilla vakuutuksilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi on kotihoidon tai tehpan tiimi sekä yksikön palveluvastaava.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Hae paikkaa rohkeasti ja kerro itsestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tiina Härkönen p. 040 507 9573. Linkki hakulomakkeeseen.