Lähihoitajia, Länkipohja

Jämsän Terveys Oy hakee lähihoitajia Länkipohjan tehostettuun palveluasumiseen/kotihoitoon - liityhän tiimiimme!

Meillä tehdään työtä täydellä sydämellä ja asiakaslähtöisesti. Täällä meidän tiimissä saat käyttää omia vahvuuksiasi, persoonaasi ja luovuuttasi. Jos vahvuutesi on aito läsnäolon taito ja tavoitteesi on tarjota hyvää perushoitoa, mielekästä/ laadukasta elämää asiakkaille, sekä omaat taidon ja halun olla hyvä työkaveri tiimissä, olet juuri meille sopiva hoitaja.

Kunnioitamme asukkaiden itsenäisyyttä ja yksilöllistä elämäntarinaa. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä. Asiakkaiden laadukas hoiva asiakkaan omia voimavaroja hyödyntäen ja omaisten huomiointi on meille tärkeää.

Työnantajan tarjoamia etuisuuksia: esim: ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi -edut. Erilaisia hyvinvointihankkeita tukemaan työntekijää työssään. Laaja työterveyshuolto, valtakunnallinen sairaanhoitosopimus. Olemme työnantajalle tärkeitä ja siksi meidät on huomioitu myös kattavammilla vakuutuksilla.

Haemme lähihoitajia erikseen sovittaviin sijaisuuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi on kotihoidon tai tehpan tiimi sekä yksikön palveluvastaava.

Hae paikkaa rohkeasti ja kerro itsestäsi. Huomioimme myös osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Tiina Härkönen p. 040 507 9573.

Linkki hakulomakkeeseen.