Palveluvastaava, Jämsä

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän Terveyteen, Jämsänkosken kotihoitoon.

Kotihoidossa tuemme yksilöllisesti ikäihmisiä elämään itsenäistä, turvallista ja hyvää arkea omassa kodissaan. Palveluvastaavana tehtäviisi kuuluu palvelutoiminnan ja henkilöstön päivittäinen johtaminen ja organisointi, työntekijöiden osaamisen varmistaminen ja resurssien kohdentaminen. Osallistut lisäksi yksikkösi budjetointiin sekä kustannus- ja vaikuttavuusseurantaan.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:
-Sairaanhoitaja, sosionomi tai geronomi AMK -tutkinto
-työkokemusta vanhuspalveluissa vähintään kaksi vuotta
-kokemus kotihoidon johtamisesta
-myönteinen palveluasenne
-itsenäinen ja kehitysmyönteinen työote
-sujuvat tiimityö ja työelämätaidot

Tarjoamme itsenäisen ja merkityksellisen työn osaavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Elina Koivumäki, elina.koivumaki@pihlajalinna.fi, p. 040-1448146 (arkisin, klo 8-16).

Hakuaikaa tehtävässä 19.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.