Psykologi, Jämsän Terveys Oy, Mielenterveyskeskus Jämsä

Haemme psykologia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Mielenterveyskeskukseen Jämsään.

Työ sisältää psykologista keskusteluhoitoa ja neuvontaa sekä diagnostisia arvioita ja tutkimuksia.

Toivomme sinulta kokemusta aikuisten kognitiivisen kyvyn ja persoonallisuuden testausvälineistön tuntemuksesta sekä osaamista työkyvyn arviointeihin sekä diagnostisiin arviointeihin. Eduksesi on myös kokemus aikuispsykiatriasta. Tehtävässä edellytämme itsenäistä ja kehittävää työotetta. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja stressinsietokyvyn haastavissakin työtilanteissa. Olethan pätevyydeltäsi laillistettu psykologi.

Tukenasi on joustava ja iloinen pienehkö moniammatillinen työryhmä. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.