Puheterapeutti, Jämsä

Jämsän Terveys Oy hakee vakituista puheterapeuttia perhepalvelukeskukseen.

Puheterapeutti vastaa puhe- ja kommunikaatiohäiriöisten asiakkaidensa puheterapeuttisesta tutkimuksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Puheterapeuttisen tutkimuksen ja arvion perusteella puheterapeutti laatii ja toteuttaa asiakkaan kuntoutussuunnitelman sekä vastaa asiakkaan ja lähiympäristön puheterapiaan liittyvästä ohjauksesta.

Puheterapeutti tekee työtään osana moniammatillista varhaiskuntoutustyöryhmää, johon kuuluu 2 terveyskeskuspsykologia, puheterapeutti, toimintaterapeutti, lasten fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä lastenlääkäri. Puheterapeutti toimii myös osana erityisneuvolan työryhmää. Yhteistyö neuvolan ja varhaiskasvatuksen kanssa on toimivaa.

Työssä pystyt vaikuttamaan, sekä työaikaasi että paikkaan, missä sitä teet, etätyö on osittain mahdollista. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perehdytyksen tehtävääsi, lisäksi työssä on mahdollisuus saada työnohjausta. Tehtävän hoitaminen on helpompaa, jos on oma auto käytössä, mutta esimerkiksi Tampereelta mahdollistuu kimppakyyti.

Kelpoisuusvaatimuksena on puheterapeutin pätevyys. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kiinnostus työpari ja verkostotyöhön. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (Laki 504/2002 Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Soita meille ja kysy lisää, samalla kuuntelemme mielellämme myös työaika- ja palkkatoiveesi! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Susa Rahkonen, susa.rahkonen@pihlajalinna.fi, p. 040 826 9655 tai palvelupäällikkö Riitta Hjelt, riitta.hjelt@pihlajalinna.fi, p. 040 756 0744

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, linkki hakulomakkeeseen.