Puheterapeutti, Jämsän Terveys Oy, Jämsän terveysasema

Haemme puheterapeuttian toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän terveysasemalle.

Puheterapeutin tehtävään kuuluu puhe- ja kommunikaatiohäiriöisten asiakkaidensa puheterapeuttisesta tutkimuksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta vastaaminen sekä asiakkaan kuntoututussuunnitelman laatiminen ja toteuttaminen sekä asiakkaan ja lähiympäristön puheterapiaan liittyvä ohjaus.
Puheterapeutti tekee työtään osana moniammatillista varhaiskuntoutustyöryhmää, johon kuuluu 2 terveyskeskuspsykologia, puheterapeutti, toimintaterapeutti, lasten fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä lastenlääkäri, lisäksi hän toimii myös osana erityisneuvolan työryhmää.

Tehtävän hoitaminen edellyttää laillistettu puheterapeutin pätevyyttä, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.
Työssä pystyt vaikuttamaan sekä työaikaasi että paikkaan missä sitä teet. Työskentely osittain etänä on myös mahdollista.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.