Puheterapeutti, Jämsän Terveys Oy, Jämsän terveysasema

Haemme puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän terveysasemalle.

Puheterapeutti vastaa puhe- ja kommunikaatiohäiriöisten asiakkaidensa puheterapeuttisesta tutkimuksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Puheterapeuttisen tutkimuksen ja arvion perusteella puheterapeutti laatii ja toteuttaa asiakkaan kuntoutussuunnitelman sekä vastaa asiakkaan ja lähiympäristön puheterapiaan liittyvästä ohjauksesta.
Puheterapeutti tekee työtään osana moniammatillista varhaiskuntoutustyöryhmää, johon kuuluu 2 terveyskeskuspsykologia, puheterapeutti, toimintaterapeutti, lasten fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä lastenlääkäri. Puheterapeutti toimii myös osana erityisneuvolan työryhmää.

Tehtävän hoitaminen edellyttää laillistettu puheterapeutin pätevyyttä, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.
Pystyt vaikuttamaan sekä työaikaasi että -paikkaan, missä sitä teet, Myös osittainen etätyö on mahdollista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.