Röntgenhoitaja, Jämsä

Jokilaakson Terveys Oy hakee röntgenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jokilaakson sairaalaan Jämsään.

Jokilaakson sairaalassa toimii noin 40 yleis-, sekä- erikoislääkäriä ja noin 350 terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaamisemme ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelumme muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun. Asiakkaamme ovat samoissa osaavissa ja turvallisissa käsissä hoitonsa jokaisessa vaiheessa. Jokilaakson Terveys on savuton työnantaja.

Tehtäviin kuuluu natiivi-, uä- ja tietokonetomografiatutkimukset ja mammografiaosaaminen katsotaan lisäeduksi. Röntgenyksikkömme Jämsässä on auki ma-to klo:8-16 pe klo:8-15 ja viikonloppuisin 9-15. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti (50-100%).

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:

  • laillistetun röntgenhoitajan pätevyys
  • itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote
  • sujuvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen työn moniammatillisessa huipputiimissä sekä hyvät henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme tarvittaessa jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Hirvonen, johanna.hirvonen@pihlajalinna.fi, p. 040 7122575.

Hakuaikaa tehtävässä 25.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.