Sairaanhoitajan sijaisuus ad 15.8.2021, Jämsä

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 15.8.2021 asti Jämsän Terveyden A-klinikalle Jämsään.

Sairaanhoitajana työskentelet A-klinikan moniammatillisessa työryhmässä, johon kuuluvat psykiatri, sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijä. Teemme tiivistä yhteistyötä myös mielenterveyskeskuksen kanssa. Työ on asiakastyötä, jossa hoidollisten yksilökeskustelujen sekä perhe- ja verkostotyön kautta pyritään asiakkaan auttamiseen. Työ sisältää myös akuuttivastaanoton pitoa. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto, AMK tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä alan suuntaavat opinnot.

Saat hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin sekä kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön tuen, Itsenäinen työn, joustavan työkulttuurin ja loistavat yhteistyöverkostot.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.