Sairaanhoitajia (2), Jokilaakson Terveys Oy, Jokilaakson sairaala

Haemme kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin työskentelemään Jokilaakson Terveyden hoito-osastoilla 2 ja 4.

Hoito-osasto 2 on geriatrinen kuntoutusosasto, joka toimii kuntoutus ja jatkohoito-osastona, osastolla toteutetaan myös elämän loppuvaiheen hoitoa. Hoito-osastolla 4 hoidetaan akuutisti sairastuneita tai kroonisen sairauden pahenemisvaihetta sairastavia aikuispotilaita.

Sairaanhoitaja vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen. Sairaanhoitaja tukee ja edistää työssään myös potilaan toimintakykyisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai vastaava aiempi opistotutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen sekä ammatillisesti kehittävän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Toivomme hakijoilta hyviä yhteistyötaitoja, innostunutta otetta työhön ja asiakaslähtöisyyttä. Mahdollisuus myös yötyövuoroihin.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.