Sairaanhoitajia (2 paikkaa), hoito-osastot, Jämsä

Haemme kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Jokilaakson sairaalaan Jämsään.

Tehtävät sijoittuvat kahdelle hoito-osastolle. Hoito-osasto 2 on geriatrinen kuntoutusosasto, joka toimii kuntoutus ja jatkohoito-osastona, osastolla toteutetaan myös elämän loppuvaiheen hoitoa. Hoito-osastolla 4 hoidetaan akuutisti sairastuneita tai kroonisen sairauden pahenemisvaihetta sairastavia aikuispotilaita.

Sairaanhoitaja vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen. Sairaanhoitaja tukee ja edistää työssään myös potilaan toimintakykyisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai vastaava aiempi opistotutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa.

Tarjoamme:

  • Monipuolisen, mielenkiintoisen ja ammatillisesti kehittävän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen.
  • Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä:

  • Asiakaspalveluhenkinen, innostunut työote
  • Hyvät yhteistyötaidot

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Tea Brigo, hoito-osasto 4 p.0407071543 ja palveluvastaava Henri Virtanen, hoito-osasto 2 p. 0407122612.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.