Sosiaaliterapeutti (osa-aikainen), A-Klinikka, Jämsä

Haemme osa-aikaista sosiaaliterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen A-klinikalle Jämsään.

Sosiaaliterapeutti työskentelee A-klinikan työryhmässä, johon kuuluvat myös lääkäri, 2 sairaanhoitajaa ja sosiaalityöntekijä. Työ on asiakastyötä, jossa hoidollisten yksilökeskustelujen, perhe- ja ryhmäkeskustelujen sekä verkostotyön kautta pyritään asiakkaan elämäntilanteen jäsentämiseen ja asiakkaan auttamiseen päihde-, peli- ja riippuvuusongelmissa.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys ja eduksi katsotaan työkokemus päihdetyöstä. Työn menestyksellistä hoitamista edesauttaa kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä pienen ja tehokkaan päihdetyön työryhmän tuen. Sinulla on mahdollisuuden itse suunnitella työpäivän kulku sekä osallistua työnohjaukseen ja päihdehuollon täydennyskoulutuksiin.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja antavat Palveluvastaava Helinä Ahonen, helina.ahonen@pihlajalinna.fi p. 0400 413 835

Hakuaikaa tehtävässä 16.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.