Sosiaalityöntekijä, Jämsä

Haemme sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen A-klinikalle Jämsään.

Sosiaalityöntekijä työskentelee A-klinikan työryhmässä, johon kuuluvat lääkäri, kaksi sairaanhoitajaa ja sosiaaliterapeutti. Työ on asiakastyötä, jossa hoidollisten yksilökeskustelujen, perhe- ja ryhmäkeskustelujen sekä verkostotyön kautta pyritään asiakkaan elämäntilanteen jäsentämiseen ja asiakkaan auttamiseen päihde-, peli- ja riippuvuusongelmissa. Tehtävä pitää sisällään yhteistyötä A-killan kanssa, vastuun työn sisällön kehittämisestä sekä mahdollisen päihdehuollon tiimivastaavuuden myötä myös päihdetyön kehityssuuntien seuraamisen.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys ja eduksi katsotaan työkokemus päihdetyöstä. Työn menetyksellistä hoitamista edesauttaa kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen sekä pienen ja tehokkaan päihdetyön työryhmän tuen. Sinulla on mahdollisuuden itse suunnitella työpäivän kulku sekä osallistua työnohjaukseen ja päihdehuollon täydennyskoulutuksiin.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja antavat palveluvastaava Johanna Järvi, johanna.jarvi@pihlajalinna.fi p. 0400 413 835 tai palvelupäällikkö Riitta Hjelt, riitta.hjelt@pihlajalinna.fi p. 040 756 0744.

Hakuaikaa tehtävässä 21.2.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.