Terveydenhoitaja, Jämsä

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä innostavassa työyhteisössä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme toistaiseksi voimasssa olevaan työsuhteeseen terveydenhoitajaa Jämsään.

Työsi sijoittuu ainakin alkuun pääasiassa koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Pääset työskentelemään kahdessa eri pikkukoulussa sekä opiskeluterveydenhuollon yksiköissä. Työssä menestyminen edellyttää terveydenhoitajan tutkintoa.

Kouluterveydenhuolto on peruskoululaisille ja heidän perheilleen suunnattua lakisääteistä ennaltaehkäisevää perusterveyshuollon palvelua. Kouluterveydenhuoltoon kuuluvat yksilölliset terveystarkastukset ja kansallisen rokotusohjelman toteuttaminen, monialaiset hoitoneuvottelut, avoin vastaanottotoiminta sekä yhteisöllinen opiskeluhuolto.

Opiskeluterveydenhuolto on puolestaan opiskelijoiden terveyden ja opiskelukyvyn edistämistä, opiskeluympäristön terveellisyyden ja turvallisuuden sekä opiskeluyhteisön hyvinvoinnin turvaamista ja parantamista. Tavoitteena on opiskelijan erityisen tuen ja tutkimuksen tarpeen varhainen tunnistaminen ja tarvittaessa tutkimuksiin ja hoitoon ohjaaminen. Opiskeluterveydenhuoltoon sisältyy sekä terveyden- ja sairaanhoitopalvelut.

Meillä saat itsenäisen, monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän lisäksi hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Pihlajalinnalaisena saat hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi tulemaan. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.