Töitä toiveidesi mukaan - sairaanhoitajia Jokilaakson sairaalaan

Haaveiletko joustavammasta työelämästä ja paremmasta palkasta? Meillä voit itse päättää, milloin ja kuinka paljon työskentelet. Oletpa sitten kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija, kerro meille toiveesi. Keikkatyössä sinulla on vapaus valita ja mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpiin eli asiakkaisiin!

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista hoitoa ja tukea myös niissä tilanteissa, kun joku meistä ei jostain syystä pääsekään suunnitellusti töihin.

Millaisesta työstä on kyse?

Haemme nyt joukkoomme uusia keikkalaisia Jokilaakson sairaalaan Jämsään. Keikkalaisena voit työskennellä joko kuntoutus- tai akuuttiosastolla omien toiveidesi ja osaamisesi mukaan pääosin aamu- tai iltavuorossa sekä arkisin että viikonloppuisin.

Miksi minun kannattaisi hakea teille?

Aloitetaan siitä, että Jokilaakson sairaala on keikkalaistemme keskuudessa pidetty keikkapaikka. Saat keikkailuun erinomaisen perehdytyksen ja apua voi kysyä matalalla kynnyksellä.

Keikkalaisena sinulla on vapaus vaikuttaa, ja keikkatyö onkin oiva vaihtoehto, jos etsit työtä oman työn oheen, haluat jatkaa eläkkeelle jäätyäsi töitä omien aikataulujesi mukaan tai opiskelijana haluat monipuolisesti oman alasi työkokemusta. Keikkailu on varteenotettava vaihtoehto myös vakituisen työn tilalle, jos haluat aidosti vaikuttaa, milloin ja missä teet töitä. Saat loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi, ja pääset tutustumaan erilaisiin yksiköihin ja työyhteisöihin. Keikkaillessa saattaa käydä niinkin, että löydät unelmatyöpaikkasi, jossa haluat viihtyä pidempäänkin. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi.

Saat kilpailukykyistä tuntipalkkaa, jonka maksamme sinulle kaksi kertaa kuukaudessa. Keikkailuaktiivisuudellasi voit lisäksi ansaita rahabonusta. Palkkauksessa noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta, ja palkka muodostuu vaativuusryhmän mukaisesta palkasta, palvelusvuosilisistä sekä mahdollisesta muusta henkilökohtaisesta palkanosasta. Enintään viikon mittaisissa työsuhteissa tuntipalkka maksetaan kaikille 7 vuoden palveluslisien mukaisesti. Lisäksi lomakorvaus maksetaan jokaisen palkanmaksun yhteydessä.

Saat käyttöösi työvuoroalustan, josta näet avoimet työvuorot ja voit toivoa sinua kiinnostavia vuoroja. Räätälöidään siis sinulle toiveidesi mukaiset työvuorolistat.

Mitä odotatte minulta?

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto tai olet alan loppuvaiheen opiskelija, ja rokotussuojasi on tartuntatautilain § 48 mukainen. Voit olla pitkänlinjan ammattilainen tai työelämän ovea ensikertaa raottava tulevaisuuden tähti. Meille tärkeintä on se, että kohtaat ihmiset lämminhenkisesti ja sinulla on aito halu tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme. Keikkalaisena sinulla on valmius mennä töihin vieraampaankin työympäristöön, ja ottaa vuoron työt mahdollisimman sujuvasti haltuun. Joustavuudesta, valmiudesta kysyä sekä kiinnostuksesta oppia ja kohdata uutta on suurta apua. Me kuitenkin olemme tukenasi.

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa LOVe-koulutusta, voit suorittaa työssä tarvitsemasi osiot kauttamme.

Haluan Pihlajalinnan keikkalaiseksi, miten toimin?

Hakeminen on sinulle todella helppoa. Hakemuslomake on nopea täyttää tai halutessasi voit soittaa meille sopiaksesi haastatteluajan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten odotamme yhteydenottoasi!