Työfysioterapeutti, Jämsä

Haemme työfysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Jämsään.

Pihlajalinna Jämsä työterveydessä pääset tekemään monipuolista työfysioterapeutin työtä, jossa asiakkuus on keskiössä ja toimintoja kehitetään asiakaslähtöisesti yhdessä yrityksen ja tiimin kanssa.
Asiakasyrityksiemme toimialat ovat laaja-alaisesti edustettuina.

Tehtäviisi kuuluvat mm. työpaikkaselvitykset, ohjaus- ja neuvonta niin lähivastaanotolla kuin yrityksissä, fyysisen kunnon mittaukset ja arviointi sekä luennot ja koulutukset. Sinulla on mahdollisuus osallistua lääkäriaseman toiminnan kehittämiseen ja voit tehdä työtä myös osa-aikaisesti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää fysioterapeutin koulutusta Eduksi katsomme työterveyshuollon pätevöitymiskoulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen työterveyshuollosta. Tärkeintä on asiakaslähtöinen ja aktiivinen asenne työhön.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.