Vastaava sairaanhoitaja, Jämsänkoski

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Johannaan Jämsänkoskelle.

Ikipihlaja Johanna on 34- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Jämsänkoskella. Haemme vahvistusta hyvään työporukkaamme. Tiimissämme työskentelee kaksi sairaanhoitajaa, lähihoitajia sekä muita hoiva-alan ammattilaisia. Pyrimme työssämme asukkaan hyvään ja laadukkaaseen hoivaan kuntouttavaa työotetta unohtamatta.

Vastaavan sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluvat asukkaiden perushoito, sairaanhoidolliset tehtävät sekä ajoittaiset hallinnolliset tehtävät. Työssäsi saat hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Työtä tehdään ma-pe klo 7-15. Lähdetään yhdessä kehittämään työtä entistä asiakaslähtöisemmäksi ja sujuvoittamaan arkea.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.